Witam.
Dowiedzialem sie dzisiaj, ze firma, ktora reprezentuje na tym forum, jest jedna z co najmniej trzech, ktore zajmuja sie serwisem pracowni ICIM.
Moja pomoc na forum jest dobrowolna, nie uzyskuje z tego tytulu zadnego dodatkowego wynagrodzenia.
Mam swiadomosc, ze poprzez swoja pomoc wyswiadczam rowniez gratisowo przysluge pozostalym firmom serwisowym.
Coz, nikt mnie do tego nie zmuszal, za to mam nadzieje, ze w Panstwa oczach Wasko jest rzetelna firma.
Na kazdej karcie gwarancyjnej jest podany adres wraz z numerem telefonu firmy zajmujacej sie serwisem dla danej lokalizacji. Wszystkie usterki zwiazane ze sprzetem i oprogramowaniem nalezy zglaszac pod numer telefonu/faksu podany na karcie gwarancyjnej.
W zwiazku z tym, bardzo prosze o wpisywanie ponizej adresow i numerow telefonow oraz faksu firm, ktore maja Panstwo wpisane w karcie gwarancyjnej. Prosze wpisac takze wojewodztwo i miasto, w ktorym miesci sie pracowania ICIM
Prosilbym o nie wpisywanie firmy Wasko, jesli widnieje ona na gwarancji.
Pozwoli mi to na zorientowanie sie jaki mniej wiecej jest zasieg poszczegolnych firm.
Bede wdzieczny za wpisywanie tylko niezbednych informacji, o ktorych mowa w czesci "niebieskiej" tego ogloszenia.[/color]